Kulér
Kulér je nejrozšířenější potravinářské barvivo a je to vlastně karamel. Získává se karamelizací cukru, který se pak zalije horkou vodou. Jeho příprava je snadná, ale člověk při ní musí být velmi opatrný.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulér
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogPj
Moje poznámka
Kulér
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogPj
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 8 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 12 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 3 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 3 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 4 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 5 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 6 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 6 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 7 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuler,
kulér recept,
co je kulér,
jak vyrobit kulér,
recept na kuler,
co je to kuler,
jak udělat kulér,
domácí kuler,
kuler na maso,
culer,
jak uvařit kulér,
smoothie recepty s alkoholem,
příprava kuléru,
karamelovy kuler,
cukr kulér,
kuler barvivo,
vyroba kuleru,
jak se dela kuler,
recept kulér,
jak si udelar kuler na maso
Komentáře (7)