Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra na provensálský způsob

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 282 kJ /
785 kcal
Bílkoviny85,24 g
Tuky25,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 364 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy22,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra kuchyňsky upravíme. Vložíme do pekáčku, který jsme pokapali olejem. Maso zasypeme provensálským kořením, posypeme pokrájenou šalotkou, pokrájenými kousky česneku a zalijeme vínem. Krok 2: Vložíme do rozehřáté trouby. Podléváme průběžně vývarem. Nakonec přidáme k játrům loupaná rajčata Pomodori a ještě chvíli necháme provonět s játry v rozehřáté troubě. Podáváme s bramborovou harmonikou nebo s vařeným bramborem.

Zveřejněno 25. 9. 2016

Poznámka autorky Ivace64

Játra máme rádi na mnoho způsobů, zkusila jsem je tentokrát bez restování na cibulce, bez dušení, nechtěla jsem stát v u "plotny" - játra jsou takto také moc chutná..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na provensálský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zwy8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na provensálský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zwy8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

No vypadají báječně! Já tak malinko podobně dělám játra v tom grilovacím koření a taky super :-8

Jana Remkova: ty brambory jsou taky dobré, pak upečené:-K

Tématické fráze:
kureci jatra recepty, játra s provensálským kořením, kuřecí játra na bílém víně, provensálské játra na cibulce, recept na jatra, různé guláše z kuřecích z kuřecích jater, kuřecí játra top recepty, jak pripravit kuřecí jatra, kuřecí játra recept, příprava kuřecích jater, provensálský způsob, pikantní kuřecí se šalotkou a portským vínem, způsoby přípravy. kuřecích jater recept, játra na víně se salotkou, kuřecí játra na smetaně v troube, kuřecí játra na bylinkách

Suroviny:
játra kuřecí, víno bílé, rajče, cibule šalotka, česnek, pepř, vývar

Přidat fotografie receptu