Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso s vejci a žampiony

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 887 kJ /
929 kcal
Bílkoviny111,59 g
Tuky46,24 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 595 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy15,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na sádle. Přidáme maso, zprudka zarestujeme a okořeníme. Žampiony nakrájíme na plátky a přisypeme k masu. Přimícháme hořčici, podlijeme do poloviny vývarem a dusíme 15-20 minut. Krok 2: Před dokončením vyklepneme vejce a necháme srazit. Dochutíme čerstvě mletým pepřem. Podáváme teplé s vařenými brambory nebo můžeme do masové směsi vmíchat uvařené těstoviny.
Směs je vhodná na topinku nebo studená jako pomazánka.

Zveřejněno 27. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso s vejci a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8DNo

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso s vejci a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8DNo

Marie

Tématické fráze:
co uvařit z vepřového masa, co uvařit z mletého vepřového masa, vepřové maso recepty, co uvařit z vepřového mleté masa, recepty z vepřového masa, maso na žampionech, žampiony recepty, veprové s vejci, žampiony s vepřovým sádlem, co uvařit s vepřového masa, vepřová na žampionech, vepřové na žampionech, žampiony s vejci, recept na mleté vepřové maso se žampiony, vepřové maso na žampionech, vepřové maso s žampiony, maso se žampiony, co uvařit s vepřové maso, zampiony recepty s veprovym, vepřové maso

Suroviny:
maso vepřové mleté, vejce, žampióny, sádlo, hořčice, cibule, česnek, vývar, kmín celý, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu