Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové s olivovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mimosa mimosa

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmahneme cibulku, vložíme maso a chvilku necháme na plameni. Poté přendáme do pomalého hrnce. Přidáme omáčku, cibulku a celer. Osolíme, opepříme a podlijeme 0,5 l vody. Hrnec nastavíme na 4 hod rychlou volbou. Krok 2: Po uplynutí času, nebo je-li maso měkké, vše zahustíme a dochutíme podle svých chuťových buněk. Krok 3: Podávala jsem s vařenými bramborami, posypanými pažitkou.

Zveřejněno 28. 9. 2016

Poznámka autorky mimosa

Omáček mají asi 4 druhy. Náhodou jsem je objevila, když jsem nevěděla, co vařit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové s olivovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zwzr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové s olivovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zwzr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
vepřové platky s olivovou omáčkou, olivová omáčka, veprove maso s olivovou omáčkou, recept na mrkvovo olivovou omacku

Suroviny:
maso vepřové, cibule, nať cibulková, celer řapíkatý, pepř, sůl, olej

Přidat fotografie receptu