Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra z divočáka po myslivecku

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

LENULKA611 LENULKA611

Snadný

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 243 kJ /
775 kcal
Bílkoviny83,00 g
Tuky26,53 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 405 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy48,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra omyjeme a nakrájíme na kostky. Posypeme mletým pepřem a nadrceným jalovcem a necháme hodinu odležet.
Na sádle osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a potom přidáme játra, která také osmahneme, podlijeme vodou a dusíme asi 1 hodinu. Krok 2: Nakonec zaprášíme moukou a řádně provaříme. Solíme těsně před dokončením. Krok 3: Hotová játra podáváme s dušenou rýží.

TIP: Jak připravit játra

Zveřejněno 29. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játra z divočáka po myslivecku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3xxr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játra z divočáka po myslivecku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3xxr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Mňam, jen kde vzít játra z divočáka? :-p:yes:

a trošku česneku. A nejde mi přidat bod.

asi bych přidala ještě rozmarýn, ale to si jen představuju, to není kritika! Jinak:yes::yes:

Tématické fráze:
játra po myslivecku, kanci jatra, dušená játra z divočáka, játra z divočáka na cibulce, játra z divočáka-recept, restovaná játra z divočáka, játra z divicaka, recepty z jater divočáka, játra na divoko, kanci jatra recept, recepty z divočáka, sádlo z divočáka, pečený divočák po myslivecku, jatra na cibulce z divocaka, příprava játer z divočáka, játra na na divoko, játra z divcaka, jatra recept, guláš z jater divočáka recept, recept co s játry z kance

Suroviny:
játra, cibule, sádlo, pepř mletý, jalovec, mouka hladká, sůl

Přidat fotografie receptu