Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Restovaná vepřová panenka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

FW Tandoori

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 404 kJ /
575 kcal
Bílkoviny72,60 g
Tuky27,92 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 3,78 g
Sůl8,10 g
Sacharidy8,21 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Otřete vepřovou panenku papírovou utěrkou, naložte do světlé sojové omáčky, přidejte mletý pepř a nechejte působit 1 hodinu. Krok 2: Připravte si omáčku z tmavé sojové omáčky, rýžového octu a ústřicové omáčky. Vše dobře promíchejte. Krok 3: Rozpusťte máslo na pánvi a restujte vepřovou panenku po obou stranách vždy 2 minuty. Krok 4: Přilijte připravenou omáčku na pánev a přikryté vařte 2 minuty. Ihned servírujte.

Zveřejněno 30. 9. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restovaná vepřová panenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qkk3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Restovaná vepřová panenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qkk3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřová panenka na pánvi, restovaná panenka, vepřová panenka příprava, příprava panenky, veprova panenka, příprava vepřové panenky, připrava panenenky, vepřová panenka v sojové omáčce, jak připravit vepřovou panenku, jak se pripravuje panenka, panenka na panvi, jak se připravuje panenka recepty, panenka restovaná, panenka priprava, restovana panenla, restované vepřové, veprova panenka s tmavou omáčka, orestovaná panenka recept, top recepty vepřová panenka, recepty veprova panenka

Suroviny:
panenka vepřová, máslo, sojová omáčka světlá, omáčka sojová tmavá, ústřicová omáčka, ocet rýžový, pepř mletý

Přidat fotografie receptu