Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 277 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,13 g |
Tuky | 4,87 g |
Vláknina | 12,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,56 g |
Sůl | 16,33 g |
Sacharidy | 115,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ředkvičky nakrájíme na jemné plátky a naskládáme do sklenic.
Krok 2: Smícháme vodu, ocet, cukr a sůl. Pro chuť můžeme přidat lžičku medu. Promícháme a přivedeme k varu. Odstavíme.
Krok 3: Červenou cibuli nakrájíme na kolečka a dáme na horní vrstvu ředkviček.
Krok 4: Na vrstvu červené cibule dáme lžičku chilli vloček, lžičku celého černého pepře a lžičku hořčičných semínek. Přidáme bobkový list. Množství nám vyšlo na dvě sklenice.
Krok 5: Zalijeme ředkvičky zálivkou až po okraj sklenice a pevně uzavřeme. Necháme vychladit na pokojovou teplotu a pak uložíme do ledničky. Občas přetočíme dnem vzhůru a vrátíme zpět. Můžeme konzumovat okamžitě, ale v ledničce nám vydrží naložené ředkvičky několik dní i déle. Naložené ředkvičky podáváme třeba na sendviči nebo obloženém chlebu.
Zveřejněno 30. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní nakládané ředkvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MVnQ
Moje poznámka
Pikantní nakládané ředkvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MVnQ
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 7 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 9 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Čínské nudle s jidášovým uchem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
Továrna na Mozartovy koule zavřela: Nový majitel určí, zda se bude slavná cukrovinka ještě vyrábět a kde
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky s ořechovou náplní
Neregistrovaný před 1 minutou
Ovocná buchta ze zakysané smetany
Neregistrovaný před 6 minutami
Cuketový krém s mrkví
Neregistrovaný před 13 minutami
Kornoutky z oplatek
Neregistrovaný před 14 minutami
Lehká nivová pomazánka
Neregistrovaný před 17 minutami
Linecký koláč
Neregistrovaný před 21 minutami
Míša řezy
Neregistrovaný před 23 minutami
Krémová česneková polévka
Neregistrovaný před 49 minutami
Rychlé asijské hovězí ramen nudle
Neregistrovaný před 56 minutami
Těsto na pizzu
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
naložené ředkvičky,
nakládané ředkvičky,
nakládaná bílá ředkev,
ředkvičky recepty,
pikantní ředkvičky,
nakládané ředkvičky s česnekem,
zavarene redkvicky,
ředkvičky recept,
nakládaná bílá ředkev recept,
nakládaná červená cibule,
nakladana cervena redkvicka,
nakladana redkvicka,
nakládáná bílá ředkev recepty,
nakladane pikatni ředkvičky,
ředkvičky v pikantním nâlevu,
nakladana redkev,
nalozena bílá redkev,
recept na naložené ředkvičky,
recepty z redkvicek,
nakladani redkvicek
Suroviny:
ředkvičky,
cibule červená,
ocet,
voda,
cukr,
med,
sůl,
vločky chilli,
pepř černý,
bobkový list,
hořčice
Komentáře (6)