Jihočeský pstruh na grilu i v troubě
Venku se pomalu otepluje a s přicházejícím létem ruku v ruce přichází i grilovací sezona. Pokud holdujete rybám, pak neotálejte a připravte lahodného pstruha, krásně vonícího po česneku. Maso ze pstruha je jemné a kvalitní.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 230 kJ / 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,18 g |
Tuky | 15,11 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 14,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeský pstruh na grilu i v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jq3
Moje poznámka
Jihočeský pstruh na grilu i v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jq3
Nejnovější recepty
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 44 minutami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
BublinaF před 12 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 21 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 25 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 47 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 1 hodinou
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit pstruha,
grilovaný pstruh na grilu,
příprava pstruha,
grilovaný pstruh recepty na grilu a,
jak upéct pstruha,
pstruzi na grilu,
recept pstruh,
grilování pstruha,
pstruh recept,
pstruh recepty,
grilování pstruha na kontaktnim grilu,
pstruh na roštu,
jak grilovat pstruha,
pstruh priprava,
příprava pstruhů,
grilování pstruhů,
pstruh,
ryba v troubě,
grilování v troubě,
recepty pstruh
Suroviny:
pstruh,
česnek,
pórek,
sýr eidam,
šťáva citronová,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
sůl,
petrželka
Komentáře (9)
Máte naprostou pravdu, vždyť někteří rádoby chytráci devalvujou jedinečné pokrmy takovýma kravinama, cpou ho všude i tam, kde naprosto nemá co dělat, jen aby byli zajímaví.
Bylo to výborné.
Fotku dodám někdy příště. Určitě jsme neměli naposledy.