Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra s vinnou cibulí, česnekem a zeleninovým kuskusem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lubik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 862 kJ /
2 118 kcal
Bílkoviny90,78 g
Tuky166,99 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 2,61 g
Sodík 388 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy48,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle orestujeme zeleninu, přidáme sůl, pepř a lžičku kari, zalijeme jedním litrem vody a 5 minut dusíme. Směsí zalijeme kuskus, promícháme a necháme nabobtnat. Krok 2: Na másle a oleji dáme restovat osolená a opepřená játra - cca 5 minut z každé strany. Orestovaná játra vyndáme z pánve a na výpeku opečeme cibuli a česnek. Opékáme do zlatova, přidáme 5 lžic bílého vína a 5 minut dusíme.
Na talíři ozdobíme játra touto směsí.

Zveřejněno 3. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra s vinnou cibulí, česnekem a zeleninovým kuskusem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BYMn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra s vinnou cibulí, česnekem a zeleninovým kuskusem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BYMn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jatra s kuskusem, drůbeží játra na cibulce a zeleninový kuskus, kuřecí játra na cibulce, játra a kus kuskus, kuřecí játra se zeleninou, kus kus s na játrech, benátská játra, kuřecí játra recept, benátská kuřecí játra

Suroviny:
játra drůbeží, olej, máslo, sůl, pepř, cibule, česnek, víno bílé, tymián, kuskus, zelenina, koření kari, voda

Přidat fotografie receptu