Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené koleno na česneku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Jijan

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: Dle toho jak je kdo hladový.

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie430 kJ /
103 kcal
Bílkoviny2,94 g
Tuky0,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Koleno vykostím (někdo dělá vcelku) a nakrájím na nepravidelné plátky.
Do hrnce dám olej a na něm osmahnu na kostky nakrájenou cibuli. Když je tak akorát, vložím na ní maso, osolím opepřím a opékám.
Když se maso zatáhne, podliji vodou a pod poklicí dusím půl hodiny. Potom přidám utřený česnek a dusím doměkka. Krok 2: Když je maso měkké, vyndám ho z hrnce a dodělám šťávu za pomoci tmavé jíšky. Když je hotová, znovu do ní vložím maso a nechám ještě tak pět minut povařit, aby se chuť dostala do masa. Krok 3: Jako přílohu mám nejraději bramborový knedlík a kyselé zelí.

Zveřejněno 5. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené koleno na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n9AD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené koleno na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n9AD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
dusene koleno, dušené vepřové koleno, dušené koleno se zeleninou

Suroviny:
koleno vepřové, cibule, sůl, pepř, jíška tmavá instantní

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu