Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 048 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,03 g |
Tuky | 88,18 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 126 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,77 g |
Sacharidy | 5,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený květák s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n90D
Moje poznámka
Pečený květák s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n90D
Nejnovější recepty
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 19 hodinami
Chřestová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 19 hodinami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno před 20 hodinami
Hovězí trhané maso
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
Nikolw před 1 hodinou
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
mariooneta před 10 hodinami
Rebarborový koláč
janpoho před 10 hodinami
Kopřivový sirup
BlancaL před 11 hodinami
Kopřivový sirup s trochou pampelišek
BlancaL před 12 hodinami
Mini cheesecake
blazenak před 14 hodinami
Domácí česneková pomazánka
radekfiala před 14 hodinami
Pizza bez droždí
hanapelanova18 před 15 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Antonausprag před 16 hodinami
Tématické fráze:
květák smažený v troubě s parmazánem,
kvetak s parmezanem,
květák recepty,
peceny kvetak v celku,
pečený květák,
recepty s parmazánem,
květák pečený v troubě,
fialový květák,
kvetak v troube s parmazanem,
obalovaný květák s parmazánem,
fialový květák recepty,
pečený květák s parmezánem,
recepty z květáku,
květák s parmezánem v troubě,
květák bez smažení s parmazánem,
květák ve strouhance s parmazánem,
květák parmezán,
obalovaný květák pečený v troubě,
smažený květák v troubě s parmezán,
peceny kvetak v troube
Suroviny:
květák,
žampióny,
máslo,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
sýr parmazán strouhaný,
petržel
Komentáře (3)