Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 892 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,95 g |
Tuky | 26,79 g |
Vláknina | 25,35 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 44,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnové maso na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZX4
Moje poznámka
Kedlubnové maso na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZX4
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 11 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 59 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 2 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 6 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 7 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 7 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 8 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 8 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na bazalce,
bazalka recepty,
vepřové s kedlubnou,
kedlubnove recepty,
vepřové na bazalce,
maso s bazalkou,
kedlubnová omáčka s masem,
recepty s bazalkou,
maso a bazalka,
kedlubnove rizoto,
masove nudlicky s kedlubnou,
maso s kedlubnami,
vepřové nudličky na bazalce,
mrkev s kedlubnama,
bazalka a maso,
vepřové maso bazalka,
kedlubny s vepřovým masem,
recepty s kedlubnou,
recepty z kedlubny,
kuřeci maso s kedlubnou na stavě
Suroviny:
maso vepřové,
kedlubna,
pórek,
cibule,
mrkev,
olej,
smetana zakysaná,
bazalka čerstvá,
kmín celý,
pepř,
sůl,
cibulka lahůdková
Komentáře (7)