Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čičmanská

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

amarcha amarcha

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 194 kJ /
1 719 kcal
Bílkoviny211,31 g
Tuky62,01 g
Vláknina22,19 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,05 g
Sacharidy72,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme na troše oleje v hrnci dozlatova. Přidáme plecko nakrájené na malé nudličky nebo kostky. Restujeme za stálého míchání, přidáme veškeré přísady a zalijeme trochou vařící vody. Dusíme doměkka. Krok 2: Podáváme s bramborem, kyselými okurkami, volským okem a nastrouhaným sýrem.

Zveřejněno 11. 10. 2016

Poznámka autorky amarcha

Hotové maso dáme k bramborám na talířek, posypeme strouhaným sýrem a nahoru umístíme volské oko. Přidáme nakrájené kyselé okurky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čičmanská

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6AqL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čičmanská

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6AqL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

diky za foto :-K

"Dobré to bylo" - říkal manžel.:-) :yes: +

čičmanská čo? :-)

tejaja:
No, z vonku to tak vyzeralo:-D

Zobrazit 6 starších odpovědí

Tématické fráze:
čičmanský vepřový kotlet, vepřový plátek volské oko brambor okurek, čičmanský vepřové maso recepty, čičmanský kotlet, jak zacházet s řapíkatým celerem, čičmánská pečeně

Suroviny:
cibule, plecko vepřové, hořčice, paprika sušená pálivá, olej, kečup sladký, česnek, kmín celý, majoránka

Přidat fotografie receptu