Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí ptáci

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

amarcha amarcha

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 222 kJ /
1 009 kcal
Bílkoviny223,00 g
Tuky13,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 470 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí zadní nařežeme na silnější plátky a pořádně rozklepeme. Osolíme a opepříme z obou stran. Jednu stranu potřeme hořčicí a na tu umístíme kousek uvařeného vejce, nakrájenou kyselou okurku, klobásu nebo párek, slaninu a opatrně motáme do závitku. Dobře ovážeme nití. Krok 2: Na oleji opečeme nakrájenou cibuli, přidáme maso a opékáme ze všech stran, až se maso zatáhne, podlijeme vodou a dusíme min. 1,5 hod. Krok 3: V lahvičce nebo sklence smícháme vodu s hladkou moukou (nejčastěji protřepávám v šejkru nebo zavařovačce) a vlijeme do šťávy z masa, abychom ji zahustili. Na konci ve šťávě rozpustíme kousek másla. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 11. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ptáci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8DL2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ptáci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8DL2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Španěláka miluju, ať je název jakýkoliv.

No, nový název, ale jinak je to furt dokola

Tématické fráze:
španělské ptáčky naruby, recepty na ptáky, ptaky recept, ptáci recept, španelsky ptacek naruby, receprt na ptáky, z hovězího ptačí, co uvařit z hovězího zadního, hovězí ptáky, hovčzi ptačí, jak uvařit španělské ptáka, hovězí roštěná ptačí, roštěná ptačí, jak uvařit hovězí zadní, recept omačka ptaky s hoveziho masa, co uvařit z hovězího hrudí, zadní hovězí recept, recept na ptaky, recept na hovězí, hovězí zadní recept ptaky

Suroviny:
hovězí zadní, cibule, pepř, sůl, hořčice plnotučná, máslo, vejce, okurky sterilované, klobása, slanina, mouka hladká, voda

Přidat fotografie receptu