Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 222 kJ / 1 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,00 g |
Tuky | 13,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí ptáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8DL2
Moje poznámka
Hovězí ptáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8DL2
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 5 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 6 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 6 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 4 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 5 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 7 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 10 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 11 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 11 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 12 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 12 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 13 hodinami
Tématické fráze:
španělské ptáčky naruby,
recepty na ptáky,
ptaky recept,
ptáci recept,
španelsky ptacek naruby,
receprt na ptáky,
z hovězího ptačí,
co uvařit z hovězího zadního,
hovězí ptáky,
hovčzi ptačí,
jak uvařit španělské ptáka,
hovězí roštěná ptačí,
roštěná ptačí,
jak uvařit hovězí zadní,
recept omačka ptaky s hoveziho masa,
co uvařit z hovězího hrudí,
zadní hovězí recept,
recept na ptaky,
recept na hovězí,
hovězí zadní recept ptaky
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pepř,
sůl,
hořčice plnotučná,
máslo,
vejce,
okurky sterilované,
klobása,
slanina,
mouka hladká,
voda
Komentáře (3)