Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska s rajčatovou omáčkou a rýží

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucie_1986 Lucie_1986

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 288 kJ /
308 kcal
Bílkoviny7,70 g
Tuky17,46 g
Vláknina10,08 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy26,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve předehřejeme troubu na 200 °C. Připravíme tresku - pokud je s kůží, stáhneme ji, osušíme, osolíme a posypeme kmínem. Pečícím papírem vyložíme pekáček a do něho rybu vložíme. Zakapeme olivovým olejem a dáme péci na cca 25 minut. Krok 2: Připravíme omáčku. Na olivovém oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájená rajčata, drcený česnek, oregano a sůl. Dusíme pod pokličkou přibližně 5 minut, aby byla rajčata měkká. Nakonec vlijeme smetanu a jen prohřejeme. Krok 3: Na talíř naservírujeme rýži s rybou a přelijeme rajčatovou omáčkou.

Zveřejněno 12. 10. 2016

Poznámka autorky Lucie_1986

muj-styl.blogspot.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s rajčatovou omáčkou a rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qk4D

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s rajčatovou omáčkou a rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qk4D

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ryba s rajčatovou omáčkou, zapečená treska s rajčatovou s omáčkou, rýže s rajčatovou omáčkou, recept na tresku srajčatovou omáčkou, filé zapečené s rýží a rajčatovou omáčkou, kuřecí maso s rýži a rajcatovou omáčkou, kalamáry s rajčatovou omáčkou, treska zapecena s rajcatovou omackou, treska s rajcatouvou omaskou, treska v rajčatové omáčce, ryby s rajcatovou omackou zapecene, ryba v rajcatove omacce, treska zapečena v rajčatové omáčce, pecena ryba v rajčatové omáčce, zapečená ryba s rajčatovou omáčkou

Suroviny:
treska, rajče, cibule, česnek, koření oregáno, smetana na vaření, kmín drcený, sůl, olej olivový

Přidat fotografie receptu