Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naložíme, nejlépe den předem, do oleje s promačkanými stroužky česneku a pokrájené cibule s bylinkami.
Krok 2: Druhý den na pánvi zprudka kotlety opečeme a odložíme stranou. Do výpeku dáme asi 4 stroužky česneku nasekaného na plátky a krátce restujeme. Přidáme nakrájenou šalotku a po krátkém míchání i lišky. Podusíme, dochutíme a dáme do pekáčku. Posypeme houbovou směsí a zapečeme.
Krok 3: Přílohu jsem volila pečený brambor. Jemně rozmáčknutý vařený brambor, pokapaný česnekovým olejem a bylinkami, upečený na grilu
Zveřejněno 12. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta s liškovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yvgz
Moje poznámka
Kotleta s liškovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yvgz
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 36 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 7 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Tématické fráze:
kotleta s houbové ragu,
kotlety na liškách,
ragů z lišek,
kotleta recept,
vepřová kotleta na žampionech,
šalotkove ragu,
ragů z lišek - recept
Suroviny:
cibule,
česnek,
bylinky,
kotleta,
houby lišky,
cibule šalotka,
sůl,
pepř,
kmín drcený
Komentáře (3)