Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zesklovatíme cibulku, přihodíme opranou okapanou rýži (dva menší hrnky), krátce zarestujeme, zalijeme vodou (4 hrnky), přisypeme vegetu a vaříme cca 5 minut. Jakmile je hladina vody vyvyřená k rýži, vypneme, přikryjeme a strčíme do peřin :)
Krok 2: Kuřecí maso (já použila 1 kuřízek) orestujeme na oleji na pánvi do zlatava, přisypeme nakrájený pórek a kukuřici. Zarestujeme, posolíme a trošku podlijeme vodou a krátce podusíme. Pórek by neměl ztratit barvu.
Krok 3: Vyndáme rýži z peřin a vše promícháme. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Zveřejněno 13. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto - naše oblíbená variace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVDy
Moje poznámka
Rizoto - naše oblíbená variace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVDy
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 3 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 8 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Omáčka s hovězím masem
Neregistrovaný před 3 minutami
Výborné lasagne
Neregistrovaný před 14 minutami
Nastavovaná kaše
Neregistrovaný před 17 minutami
Kokosové kostky
Neregistrovaný před 21 minutami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Neregistrovaný před 25 minutami
Kroupová polévka s mangoldem a fazolemi
Neregistrovaný před 26 minutami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Ester7454 před 29 minutami
Papouščí péřová bábovka
Neregistrovaný před 30 minutami
Těstoviny s krabími tyčinkami
Neregistrovaný před 46 minutami
Kroupová polévka od Babici
Neregistrovaný před 47 minutami
Tématické fráze:
rizoto recept,
arabské rizoto,
rizoto ze slepice
Suroviny:
maso kuřecí,
rýže,
pórek,
cibule,
kukuřice sterilovaná,
vegeta,
sůl,
voda
Komentáře