Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový guláš s klobásou a hráškem

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 344 kJ /
1 755 kcal
Bílkoviny91,85 g
Tuky59,93 g
Vláknina43,28 g
Cholesterol 307 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,00 g
Sacharidy191,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na masti smažíme pokrájanú cibuľu, zasypeme paprikou, pridáme drobne pokrájanú paradajku a papriku. Chvíľu smažíme. Krok 2: Do tohoto základu dáme pokrájané zemiaky, zalejeme vriacou vodou - len aby zemiaky boli prikryté, osolíme, varíme . Krok 3: Cca po 10 minútach pridáme do hrnca pokrájanú klobásu, opatrne premiešame a varíme. Ochutnáme -prípadne dosolíme a dokoreníme - klobása je slaná a korenená. Krok 4: Na záver vhodíme hrášok a len prehrejeme. Krok 5: Servírujeme s kyslou smotanou.

Zveřejněno 16. 10. 2016

Poznámka autora magdalenka

Obdoba - robím aj s pridaním fazuľových luskov miesto hrášku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový guláš s klobásou a hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zwOO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový guláš s klobásou a hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zwOO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

:-K

gmptop: :-K

:-K<3:yes:

Vďaka, holky, teší ma váš záujem.:-K

Moc pěkné..:yes::yes:

Ten hrášek v tom krásně svítí :yes:

<3:-p:yes:

Tématické fráze:
bramborový guláš, hráškový guláš, hraskovy guláš s bramborami, bramborový guláš se žampiony a klobásou, bramborovy gulas s klobasou, výborný bramborový guláš, hráškový guláš s klobásou, guláš z klobásy, hraskovy gulas s bramborem, polevka s fazulovych lusku, hráškový guláš s bramborama

Suroviny:
brambory, sádlo, cibule, rajče, lusk paprikový, sůl, klobása uzená, hrášek mražený, voda, smetana zakysaná

Přidat fotografie receptu