Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nákyp z kadeřávku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 692 kJ /
643 kcal
Bílkoviny52,93 g
Tuky37,84 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,17 g
Sacharidy21,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kučeravý kel (kadeřávek) povaríme v troche vody asi 10 min. Potom ho rozmixujeme. Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme rozmixovaný kučeravý kel, osolíme, okoreníme a podusíme, kým sa nevyparí prebytočná voda. Krok 3: Necháme prechladnúť a vmiešame žĺtky, prelisovaný cesnak a nastrúhaný syr. Nakoniec vmiešame jemne sneh z bielkov. Krok 4: Zmes dáme do vymasteného pekáčika.
Pečieme na 180°C asi 30 min, podľa výšky nákypu.

Zveřejněno 17. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nákyp z kadeřávku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O0xQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nákyp z kadeřávku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O0xQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kadeřávek recepty, recepty z kadeřavku, recept na kaderavek, kadeřávek recept, recepty na kadeřávek, recept kadeřávek, jídla z kadeřávku, kadeřávek, kaderavek v receptech, kadeřávek kučeravý, kadeřávek příprava, kadeřávek - recepty, kel kučeravý recept, jak pripravovat kaderavek, recepty kadeřávek, kadeřávek nákyp, kadeřávek nákyp recept, nákyp z kadeřábku, karbanátky z kadeřávku, zapečený kadeřávek

Suroviny:
kadeřávek, cibule, česnek, sýr tvrdý, vejce, pepř, sůl, olej

Přidat fotografie receptu