Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pasta z uzenáče

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pavelk pavelk

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 249 kJ /
1 494 kcal
Bílkoviny53,55 g
Tuky140,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 443 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,00 g
Sacharidy3,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu vykostíme a maso vložíme do nádoby zároveň se sýrem a máslem a rozmixujeme na jemnou pastu. Krok 2: Podle chuti posolíme a opepříme.

Zveřejněno 18. 10. 2016

Poznámka autora pavelk

Na fotce je pasta vychlazená, ale dobře se natírá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pasta z uzenáče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m95n

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pasta z uzenáče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m95n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
uzenáč

Suroviny:
uzenáč, sýr tavený, máslo, pepř

Přidat fotografie receptu