Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 404 kJ / 1 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,68 g |
Tuky | 111,44 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 901 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 0,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné placky se škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g93D
Moje poznámka
Zelné placky se škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g93D
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 4 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 4 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 4 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 1 hodinou
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 1 hodinou
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 1 hodinou
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 3 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 3 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 4 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 5 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 5 hodinami
Barevné makronky
_Daniela_ před 6 hodinami
Tématické fráze:
zelné placky se škvarkama,
zelné škvarkové placky,
zelné placky,
zelný placky,
škvarkové placky se zelím,
zelné placky se škvarkami,
zelniky se skvarkami,
recept na zelné placky,
škvarkové placky,
zelny placky se skvarkama,
zelné placky z kysaného zelí,
škvarkové zelne placky,
recept zelné placky,
pohanka škvarky,
zelné placky ze škvarkama,
zwlne placky se skvarkama,
zelné placičky se škvarkama,
škvarkové placky recept,
zelné placky škvarkové,
zelnoškvarkove placky recept
Suroviny:
zelí bílé kysané,
mouka hladká,
vejce,
škvarky,
slanina,
sádlo,
sůl,
pepř,
kmín drcený
Komentáře (5)