Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé sladkokyselé okurky s cibulí a koprem

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 063 kJ /
254 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,40 g
Sůl6,00 g
Sacharidy63,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Okurku nakrájíme na cca 0,5 - 1 cm kolečka. Cibuli nakrájíme na proužky. Svaříme vodu, cukr, sůl, ocet a koření. Krok 2: Do teplého nálevu přidáme cibuli a okurky tím zalijeme. Necháme vychladit. Podáváme všude tam, kde používáme nakládané okurky nebo jako sladkokyselý salát.

Zveřejněno 22. 10. 2016

Poznámka autorky mika59

Je to taková rychlá verze nakládaných okurek a zpracování salátovek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé sladkokyselé okurky s cibulí a koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l931

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé sladkokyselé okurky s cibulí a koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l931

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

<3:-K:yes:

Bezva rychlovka:-K:yes::yes:

Skvělý nápad!!!

Prima nápad,vyzkouším:-K:yes:

Tématické fráze:
zpracování salatovych okurek, recepty na zpracování okurek, zpracování okurek, sladkokyselý nálev na okurkový salát, okurky s cibuli, okurky zpracovani, nakládané okurky s cibulí, recepty z okurek salatovek, nakládané okurky s koprem, salat ze sladkokyselych okurek a cervene cibule, salatove okurky zpracovani, okurky salátovky recepty, salátová okurka zpracování, okurky s koprem, sladkokyselý nálev na okurkový salát s koprem, nalev do okurek s koprem, zpracovani salatova okurka, salátová okurka zpracování, nakladane okurky s cibulkou, salátová okurka v sladkokyselém nálevu

Suroviny:
okurka salátová, cibule červená, voda, ocet, sůl, cukr, koření nové koření, kopr

Přidat fotografie receptu