Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 232 kJ / 534 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,90 g |
| Tuky | 45,20 g |
| Vláknina | 2,25 g |
| Cholesterol | 91 mg |
| Sodík | 440 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 7,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Romadur nakrájíme na kostičky a utřeme s tvarohem.
Krok 2: Vmícháme drobně krájenou cibuli, podle chuti sůl, pepř a tatarku a pomazánku uložíme vychladit.
Podáváme na pečivu, můžeme sypat krájenou pažitkou.
Podáváme na pečivu, můžeme sypat krájenou pažitkou.
Zveřejněno 2. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strejcova voňavá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vKZ
Moje poznámka
Strejcova voňavá pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1vKZ
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 7 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 minutou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 4 minutami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 59 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 59 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 1 hodinou
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 1 hodinou
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 2 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 3 hodinami
Tématické fráze:
romadur z tatarky,
pomazanka z veproveho kolena,
slaná natierka
Suroviny:
sýr romadur,
tvaroh,
cibule,
sůl,
pepř,
tatarská omáčka
Komentáře (8)
Sýr byl velice měkký