Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 503 kJ / 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,02 g |
Tuky | 36,72 g |
Vláknina | 2,24 g |
Cholesterol | 106 mg |
Sodík | 703 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 12,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EVzg
Moje poznámka
Divoká tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EVzg
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 3 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 5 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 6 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 6 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 7 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 20 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 21 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 21 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 22 hodinami
Tématické fráze:
tuňakova poma,
tuňákova pomazanka s kukuřice,
tunáková poma pomazánka recept,
poma z z tuňáka,
recepty tunáková pomazánka,
tunakova pomazánka z žervé,
tuňáková pomazánka recept,
tuňák recept,
recept tunáková pomazánka,
tunak, kukuřice, pomazánka,
pomazanka z tunaka na toasty,
vařený tuňák - pomazánka,
tuňáková pomazánky s kukuřici,
recepty tuňáková poma,
tuňáková pomazánka na chleba,
tuńáková pomazánka s žervé,
tuňáková pomazánka červená,
tuňáková pomazánka se žloutky
Suroviny:
sýr žervé,
tuňák,
paprika,
sůl,
pepř,
feferonka,
chléb,
vejce,
rajče
Komentáře