Krkovičkova vepřekovka (vepřový bůček, vepřová uzená žebra, hovězí žebra = maso ve vlastní šťávě)
Suroviny
Porce: Chlebů a chlebů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 909 kJ / 6 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,71 g |
Tuky | 558,70 g |
Vláknina | 26,71 g |
Cholesterol | 814 mg |
Sodík | 7,44 g |
Sůl | 17,60 g |
Sacharidy | 63,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli na větší kousky a česnek na plátky osmažíme na sádle, přidáme maso na větší kousky, kosti v uzených a hovězích žebrech necháme.
Krok 2: Přidáme veškeré koření a vše ještě restujeme, poté podlijeme 2 hrnky teplé vody a celým pivem.
Krok 3: V troubě dusíme při 120 °C 8-10 hodin, vyndáme kosti, kuličky koření, bobkový list a zamícháme. Pokud se maso rozpadá, je hotovo.
Krok 4: Dáme do sklenic a stačí jen zavařit, cca 40 minut.
Zveřejněno 6. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovičkova vepřekovka (vepřový bůček, vepřová uzená žebra, hovězí žebra = maso ve vlastní šťávě)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n927
Moje poznámka
Krkovičkova vepřekovka (vepřový bůček, vepřová uzená žebra, hovězí žebra = maso ve vlastní šťávě)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n927
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 14 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 17 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 8 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 12 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 13 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 14 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 14 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 14 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřový bůček,
uzená vepřová žebra,
hovezi žebra recept,
vepřový buček recepty,
uzene maso na stave,
uzené maso recepty,
vepřový bůček - recepty,
uzení vepřových žeber,
uzená žebra recept,
recepty veprovy bůček,
vepřová uzená žebra recepty,
uzene žebra recepty,
videorecept na uzená žebra,
vepřove ve vlastni šťave zavarit,
vepřová žebra,
maso ve vlastní šťávě diskuze,
hovězí ve vlastní šťáve v pomalém hrnci,
recepty z vepřového bůčku,
jak se připravují uzená žebra,
uzene na štávě
Suroviny:
bůček vepřový,
žebro hovězí,
žebra uzená,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
sádlo,
pivo světlé,
česnek,
jalovec,
bobkový list
Komentáře (2)