Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovičkova vepřekovka (vepřový bůček, vepřová uzená žebra, hovězí žebra = maso ve vlastní šťávě)

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Náročný

Doba přípravy 480 min Doba přípravy: 480 min

480 min (480 min příprava)

Suroviny

Porce: Chlebů a chlebů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 909 kJ /
6 431 kcal
Bílkoviny254,71 g
Tuky558,70 g
Vláknina26,71 g
Cholesterol 814 mg
Sodík 7,44 g
Sůl17,60 g
Sacharidy63,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli na větší kousky a česnek na plátky osmažíme na sádle, přidáme maso na větší kousky, kosti v uzených a hovězích žebrech necháme. Krok 2: Přidáme veškeré koření a vše ještě restujeme, poté podlijeme 2 hrnky teplé vody a celým pivem. Krok 3: V troubě dusíme při 120 °C 8-10 hodin, vyndáme kosti, kuličky koření, bobkový list a zamícháme. Pokud se maso rozpadá, je hotovo. Krok 4: Dáme do sklenic a stačí jen zavařit, cca 40 minut.

Zveřejněno 6. 11. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovičkova vepřekovka (vepřový bůček, vepřová uzená žebra, hovězí žebra = maso ve vlastní šťávě)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n927

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovičkova vepřekovka (vepřový bůček, vepřová uzená žebra, hovězí žebra = maso ve vlastní šťávě)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n927

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřový bůček, uzená vepřová žebra, hovezi žebra recept, vepřový buček recepty, uzene maso na stave, uzené maso recepty, vepřový bůček - recepty, uzení vepřových žeber, uzená žebra recept, recepty veprovy bůček, vepřová uzená žebra recepty, uzene žebra recepty, videorecept na uzená žebra, vepřove ve vlastni šťave zavarit, vepřová žebra, maso ve vlastní šťávě diskuze, hovězí ve vlastní šťáve v pomalém hrnci, recepty z vepřového bůčku, jak se připravují uzená žebra, uzene na štávě

Suroviny:
bůček vepřový, žebro hovězí, žebra uzená, cibule, sůl, pepř mletý, kmín celý, sádlo, pivo světlé, česnek, jalovec, bobkový list

Přidat fotografie receptu