Suroviny
Porce: cca 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 557 kJ / 2 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,06 g |
Tuky | 29,36 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 412,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve smícháme suché přísady, poté přidáme jogurt, med a jablka.
Krok 2: Vejce oddělíme od bílků, vyšleháme sníh a přidáme do hotového těsta.
Krok 3: Pečeme na 180 °C přibližně 35 minut, pro jistotu kontrolujeme těsto špejlí.
Krok 4: Než nám vystydne korpus, vyšleháme smetanu s cukrem a borůvkami. Na vychlazený korpus dáme polevu a dozdobíme oříšky nebo dalšími borůvkami.
Zveřejněno 9. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný koláč s borůvkovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Ak
Moje poznámka
Jablečný koláč s borůvkovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Ak
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 15 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno před 23 hodinami
Bramboráky s libečkem
Přidáno 8. 10. 2025 15:14:02
Pivní cibulačka
Přidáno 8. 10. 2025 14:00:02
Srnčí guláš
Přidáno 8. 10. 2025 13:02:01
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno 8. 10. 2025 12:59:41
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 36 minutami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 2 hodinami
Bezpracný perník
boomgo před 2 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 2 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Danna před 3 hodinami
Krémová pórková polévka
Roobass před 4 hodinami
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
MonkaF před 4 hodinami
Výborná buchta s jablkovým rosolem
Stepanka.M. před 4 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
jablko,
ořechy,
jogurt bílý,
sladidlo,
koření do perníku,
prášek do pečiva,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
borůvky,
ořechy
Komentáře (3)