Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 053 kJ / 2 403 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,11 g |
| Tuky | 139,19 g |
| Vláknina | 108,54 g |
| Cholesterol | 968 mg |
| Sodík | 3,90 g |
| Sůl | 9,42 g |
| Sacharidy | 134,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0G6
Moje poznámka
Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0G6
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 1 hodinou
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 4 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 6 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 7 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 8 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 9 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 10 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 10 hodinami
Tématické fráze:
polevka z jelitového prejtu,
fazolový prejt,
fazolové prejty,
smaženice jelítkový prejt recept,
houbový prejt,
prejt s bramborem,
jelitkový prejt- pomazánka,
jelitove karbanátky,
pomazanka z prejtu,
jelítkový prejt z fazolí,
co se slaným červeným prejtem,
jelítkový prejt s fazolí,
domácí smaženice,
jelitová polévka,
jelitovy preit,
recept fazolový prejt
Suroviny:
jelitový prejt,
fazole červené,
cibule,
česnek,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka,
olej olivový,
brambory,
máslo,
mléko
Komentáře (3)