Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mojetara mojetara

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 053 kJ /
2 403 kcal
Bílkoviny100,11 g
Tuky139,19 g
Vláknina108,54 g
Cholesterol 968 mg
Sodík 3,90 g
Sůl9,42 g
Sacharidy134,89 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme nadrobno cibuli, česnek i feferonku. Cibuli osmahneme dozlatova na oleji, přidáme nasekaný česnek a nakrájenou feferonku, krátce restujeme. Krok 2: Přidáme propláchnuté červené fazole a chvilku povaříme. Promícháme. Krok 3: Dáme si vařit brambory v osolené vodě. Krok 4: K fazolím přidáme jelítkový prejt, dobře promícháme a prohřejeme. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Vmícháme vejce a necháme je za stálého míchání srazit. Krok 5: Brambory rozšťoucháme, přidáme kousek másla a trochu mléka. Krok 6: Podáváme se šťouchanými bramborami nebo i chlebem, dalamánkem či bagetou. A pokud zbyde, je smaženice skvělá i za studena – vlastně jako pomazánka.

TIP: Jak připravit a upéct prejt

Zveřejněno 9. 11. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0G6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0G6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Zajímavý nápad:yes:

Tématické fráze:
polevka z jelitového prejtu, fazolový prejt, fazolové prejty, smaženice jelítkový prejt recept, houbový prejt, prejt s bramborem, jelitkový prejt- pomazánka, jelitove karbanátky, pomazanka z prejtu, jelítkový prejt z fazolí, co se slaným červeným prejtem, jelítkový prejt s fazolí, domácí smaženice, jelitová polévka, jelitovy preit, recept fazolový prejt

Suroviny:
jelitový prejt, fazole červené, cibule, česnek, vejce, sůl, pepř, majoránka, olej olivový, brambory, máslo, mléko

Přidat fotografie receptu