Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrna po italsku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petras namaste Petras namaste

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie747 kJ /
179 kcal
Bílkoviny10,84 g
Tuky3,06 g
Vláknina18,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy18,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z přes noc namočené cizrny slijeme vodu a dáme jí vařit v čisté vodě. Až je cizrna uvařená, scedíme jí a přendáme do pekáčku spolu s nasekaným česnekem, nakrájeným pórkem a všemi ostatními surovinami. Krok 2: Vše dáme péct na 20-30 minut na 200°C a pak už stačí jen podávat s bagetou nebo rýží... a dobrá by mohla být i pohanka. Krok 3: Tip: Cizrnu po italsku můžeme klidně připravovat i v hrnci na plotně, pečení není podmínkou

Zveřejněno 16. 11. 2016

Poznámka autorky Petras namaste

Pro inspiraci a další články se podívejte se na můj blog.

fitblogies.blogspot.cz/

Odkaz na recept na blogu:

fitblogies.blogspot.cz/2016/11/italsky-rece...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrna po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Dmg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrna po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Dmg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cizrna po italsku, cizrna recepty, recepty cizrna z plechovky, cizrna v plechovce recepty, recepty z cizrny, recepty s cizrnou, cizrna po italsku, cina s cizrny, cizrna po italsku recept, cizrna recept, recept na cizrnu z plechovky, recept na cizrnu po italsku, cizrna z na plechovky, recepty cizrna obrázky, cizrna v plechovce, loupaná cizrna, recept z loupane cizrny, cizrna po italsku recepty, cizrna z plechovky recepty, recepty z cizrny po čína

Suroviny:
cizrna, rajče loupané, olivy zelené, kapary, česnek, pórek, bazalka čerstvá, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu