Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 747 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,84 g |
Tuky | 3,06 g |
Vláknina | 18,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 18,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Dmg
Moje poznámka
Cizrna po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Dmg
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 12 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 57 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Tématické fráze:
cizrna po italsku,
cizrna recepty,
recepty cizrna z plechovky,
cizrna v plechovce recepty,
recepty z cizrny,
recepty s cizrnou,
cizrna po italsku,
cina s cizrny,
cizrna po italsku recept,
cizrna recept,
recept na cizrnu z plechovky,
recept na cizrnu po italsku,
cizrna z na plechovky,
recepty cizrna obrázky,
cizrna v plechovce,
loupaná cizrna,
recept z loupane cizrny,
cizrna po italsku recepty,
cizrna z plechovky recepty,
recepty z cizrny po čína
Suroviny:
cizrna,
rajče loupané,
olivy zelené,
kapary,
česnek,
pórek,
bazalka čerstvá,
pepř
Komentáře