Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kantonské nudle / wok

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Uvařené ploché nudle propláchneme, necháme okapat. Pak je opečeme v pánvi na oleji, vyjmeme a udržujeme v teple. Do oleje vložíme na kostičky nakrájené hlávkové zelí, promícháme, zalijeme vývarem. Krok 2: Přidáme bambus, nudličky vařeného kuřecího masa, šunky a máčené černé houby. Ochutíme solí, glutasolem, bílým pepřem, zahustíme máčeným solamylem, podusíme. Směsí přelijeme nudle, ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.

Zveřejněno 18. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kantonské nudle / wok

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jAY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kantonské nudle / wok

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jAY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Nebylo to špatné, jen jsem místo glutasolu dala do pokrmu ústřicovou omáčku ;-)

Tématické fráze:
kantonské nudle s kuřecím masem, wok recepty, kantonské těstoviny, recepty wok, kantonská rýže recept, wok nudle, katonské nudle, kantonská rýže, nudle wok, wok nudle recept, kantonske maso, kentonske nudle, recept wok, recepty na wok, wok nudle recepty, wok recept, kantonské kuřecí nudličky, kantovske nudle, kantonská omáčka, bambus recepty

Suroviny:
nudle, olej, zelí hlávkové, vývar, bambusové výhonky, maso kuřecí, šunka, houby, sůl, glutasol, petrželka, pepř bílý, solamyl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu