Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 126 kJ / 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,96 g |
Tuky | 6,54 g |
Vláknina | 89,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,57 g |
Sůl | 30,20 g |
Sacharidy | 138,60 g |
Postup přípravy
Vykvašené zelí zaděláme víčkem a dáme do lednice. Tam vydrží měsíc až dva, pokud ho nesníte.
Zveřejněno 28. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yWP7
Moje poznámka
Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yWP7
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 12 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 36 minutami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 8 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 8 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 8 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 9 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 9 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 10 hodinami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 10 hodinami
Tématické fráze:
nakládané zelí s mrkví,
kysaná mrkev,
kysane zeli s jablky,
kvašené zelí s mrkví,
kysané zelí s jablkem,
kysané zelí s mrkví a jablky,
kysané zelí do lahve,
nakládané zelí s jablky,
kysané zelí s jablky recept,
kysané zelí s mrkví,
zeli s mrkvi,
domaci kysane zeli s mrkvi,
kvašené zelí s s jablkem,
kysané zelí recept,
křupavé zeli,
recept z kysaného zelí,
kysané zelí s zelí s mrkví,
kysané zelí recepty,
recepty z kysaného zelí,
zadelani kysaneho zeli
Suroviny:
zelí hlávkové,
mrkev,
jablko zelené,
cibule,
sůl
Komentáře (4)