Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí kostky v zelí

Hodnocení receptu je 4,0 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 153 kJ /
515 kcal
Bílkoviny21,18 g
Tuky2,59 g
Vláknina34,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,30 g
Sůl8,00 g
Sacharidy85,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Vložíme mäso a krátko orestujeme. Pridáme papriku, premiešame. Vložíme na rezance narezanú hlávkovú kapustu, posypeme rascou, osolíme a 5 min podusíme. Odstavíme z ohňa. Krok 2: Potom pridáme kyslú kapustu, na kocky narezané zemiaky, na kolieska nakrájanú čabajku a dobre premiešame. Krok 3: Zmes dáme do vymasteného pekáča a zakryté dusíme v rúre asi 40 minút, podľa veľkosti kociek mäsa.

Zveřejněno 30. 11. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí kostky v zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OpYp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí kostky v zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OpYp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

:-D:yes:

Ďakujem. :-K
spagetka: :-D:-D:-D

:yes::-K

<3:-K:yes:

Uhádla jsem, autorku, není to tak těžké :-D:-D:-D:-D, no jo to se to někomu vaří ze surovin, kterých má plný mražák :-D:-D:-p:-p:-pyes::yes::yes:

Tématické fráze:
jehněčí se zelím, jehněčí na zelí, jehneci maso na zelí recept, jehněčí v zelí, jehněčí recept, jehněčí maso se zelím, skopové maso v zelí, jjehneci zelí recept, jehněčí, zelí, jehněčí zelí

Suroviny:
maso, zelí kysané, zelí hlávkové, čabajka, cibule, brambory, sůl, olej, paprika sušená sladká, kmín celý

Přidat fotografie receptu