Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kávový koláč s pekanovými ořechy

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenicka ART Lenicka ART

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 408 kJ /
4 161 kcal
Bílkoviny53,77 g
Tuky262,10 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 184 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy383,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ořechy nasekáme nahrubo a smícháme se skořicí, přírodním cukrem a 25 g pískového cukru – můžeme vše rozmixovat. Krok 2: Zbylý cukr a máslo utřeme do pěny a přimícháme žloutky a zakysanou smetanu. Krok 3: Kávu, mouku s kypřícím práškem a jedlou sodou prosejeme a po částech vmícháme do krémové směsi. Krok 4: Formu vymažeme máslem (20 cm průměr). Vlijeme polovinu těsta, posypeme částí ořechovou směsí a zalijeme druhou polovinou. Posypeme zbytkem směsi a pečeme asi hodinu v předehřáté troubě 180 stupňů.

Zveřejněno 30. 11. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kávový koláč s pekanovými ořechy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VzOM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kávový koláč s pekanovými ořechy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VzOM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
koláč s pekanovymi orechy, dort s pekanovými ořechy, mrkvovy kolac s pekanovymi orechy, koláč s pekanovymi ořechy recepty, recepty s pekanovými ořechy, bábovka s pekanovými ořechy a jablky, cukrovi s pekanovými orechy, kavovy kolac, retro kuchařka mrkvový bezlepkový dort, jablkový koláč s pekanovýmy ořechy, kolac z pekanovych orechu, bábovka s jablkya pekanovými ořechy, fit orechovy kolac, dort z pekanovymi ořechy

Suroviny:
ořechy pekanové, skořice, cukr, cukr, máslo, žloutek, smetana zakysaná, káva mletá, mouka hladká, kypřící prášek, soda jedlá

Přidat fotografie receptu