Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nohatý kuřecí perkelt s hlívou

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 096 kJ /
262 kcal
Bílkoviny13,34 g
Tuky1,30 g
Vláknina32,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Stehna zbavíme kůže a kostí a nakrájíme na kousky. Nakrájíme nadrobno cibuli a papriku, hlívu pokrájíme na proužky. Krok 2: Na sádle zpěníme cibuli, na ní osmahneme osolené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme a podlijeme trochou vývaru. Přidáme paprikovou pastu, mletý pepř a zakryté pokličkou pomalu dusíme, pokud je třeba, po trošce vývarem podléváme. Krok 3: Když je maso téměř měkké, přidáme pokrájenou papriku a hlívu a dodusíme doměkka. (Hlívu je třeba provařit, tvrdší je špatně stravitelná.)
Podáváme s tarhoňou nebo nočky.

Zveřejněno 5. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nohatý kuřecí perkelt s hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6or

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nohatý kuřecí perkelt s hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6or

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Pěkný recept:-D:yes: a ještě nohatý:-p

Líbí se mi recept i název jídla:-K:-D

<3:yes:

Čítala som "nahatý" a prvé ma napadlo, prečo je nahatý v tej zime. :-D:-D:-D Až druhý pohľad ma vyviedol z omylu. :yes:;-)

Děkuju:-K:-K

tejaja: i nahatý by šlo....je svléknuté z kůže :-D

Dala bych si...;-)<3:-K

Tématické fráze:
kuřecí stehna s hlívou, kuřecí maso s hlívou, perkelt ze slepice, kureci stahna s hlivou, perkelt z hlivy, kureci se zelim hlivou, madarský perkelt s hlívou, perkelt z žampionu a kuřecího masa

Suroviny:
kuře, cibule, hlíva ústřičná, lusk paprikový, sádlo, paprika sušená sladká, pasta papriková, sůl, pepř mletý, vývar

Přidat fotografie receptu