Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nohatý kuřecí perkelt s hlívou

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 096 kJ /
262 kcal
Bílkoviny13,34 g
Tuky1,30 g
Vláknina32,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Stehna zbavíme kůže a kostí a nakrájíme na kousky. Nakrájíme nadrobno cibuli a papriku, hlívu pokrájíme na proužky. Krok 2: Na sádle zpěníme cibuli, na ní osmahneme osolené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme a podlijeme trochou vývaru. Přidáme paprikovou pastu, mletý pepř a zakryté pokličkou pomalu dusíme, pokud je třeba, po trošce vývarem podléváme. Krok 3: Když je maso téměř měkké, přidáme pokrájenou papriku a hlívu a dodusíme doměkka. (Hlívu je třeba provařit, tvrdší je špatně stravitelná.)
Podáváme s tarhoňou nebo nočky.

Zveřejněno 5. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nohatý kuřecí perkelt s hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6or

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nohatý kuřecí perkelt s hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6or

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Pěkný recept:-D:yes: a ještě nohatý:-p

Líbí se mi recept i název jídla:-K:-D

Čítala som "nahatý" a prvé ma napadlo, prečo je nahatý v tej zime. :-D:-D:-D Až druhý pohľad ma vyviedol z omylu. :yes:;-)

Děkuju:-K:-K

tejaja: i nahatý by šlo....je svléknuté z kůže :-D

Dala bych si...;-)<3:-K

Tématické fráze:
kuřecí stehna s hlívou, kuřecí maso s hlívou, perkelt ze slepice, kureci stahna s hlivou, perkelt z hlivy, kureci se zelim hlivou, madarský perkelt s hlívou, perkelt z žampionu a kuřecího masa

Suroviny:
kuře, cibule, hlíva ústřičná, lusk paprikový, sádlo, paprika sušená sladká, pasta papriková, sůl, pepř mletý, vývar

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu