Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zasněžené staročeské rohlíčky obalené v cukrovo-vanilkovém pudru

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

sabipupp sabipupp

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 200

200

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 209 kJ /
5 547 kcal
Bílkoviny125,72 g
Tuky169,77 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 944 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy864,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vypracujeme těsto ze surovin. Těsto dáme do lednice odpočinout na den, či noc. Zabalíme ho do potravinářské folie. Krok 2: Těsto po odležení vytáhneme a připravíme plechy s pečicím papírem. Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Krok 3: Po upečení nechávám rohlíčky vychladnout, aby nebyly tak křehké - lépe se obalují v cukrovo-vanilkovém pudru.
Po obalení vkládáme do krabice a necháváme v chladném místě odležet. :-) Ale můžeme konzumovat ihned. :-)
Dobrou chuť

Zveřejněno 5. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zasněžené staročeské rohlíčky obalené v cukrovo-vanilkovém pudru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xWvr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zasněžené staročeské rohlíčky obalené v cukrovo-vanilkovém pudru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xWvr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zasněžené šišky recept, makový rohlicek staročeský recept, vanilkové rohlíčky z vlašských ořechů odlezeni, staročeké rohlíčky recepty, venilkovy cukr pudr, postup jak balit rohlíčky, vanilkový pudr, vanilkový pudr, obalime v mouckovem vanilkovem

Suroviny:
mouka hladká, cukr moučkový, mléko tatra, ořechy vlašské, žloutek, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, cukr vanilkový

Přidat fotografie receptu