Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tataráček z lososa s limetkovo-pepřovou omáčkou, rajčátky s opečeným toastíkem

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sabipupp sabipupp

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 094 kJ /
501 kcal
Bílkoviny18,71 g
Tuky41,18 g
Vláknina2,41 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,50 g
Sacharidy12,57 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tataráček: uzeného lososa naškrábeme nožem, dáme do mističky, nakrájíme na drobno cibule a rajčátko, přidáme do misky. Do misky dáme i zbytek surovin. Zakápneme limetou a vínem.
Můžeme naservírovat tataráček na talíř. Krok 2: Limetkovo-pepřová omáčka:
Majonézu smícháme s olivovým olejem, vymačkáme limetu a opepříme barevným pepřem. Omáčku můžeme servírovat. Krok 3: Rajčátko nakrájíme na drobno, zakápneme olejem, opepříme a osolíme, servírujeme.
Toast opečeme na sucho na pánvi.
Nakrájíme z jednoho toastu 4 malé kostičky.

Zveřejněno 8. 12. 2016

Poznámka autorky sabipupp

Přeji dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tataráček z lososa s limetkovo-pepřovou omáčkou, rajčátky s opečeným toastíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nWx4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tataráček z lososa s limetkovo-pepřovou omáčkou, rajčátky s opečeným toastíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nWx4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Už jen to samotné servírování láká k ochutnávce;-):-K:yes:

Anna Kocikova: :-K to doufám

<3:-K:yes:

Tématické fráze:
zauzeny losos tatarák, jak naškrábeme lososa

Suroviny:
losos uzený, cibule šalotka, cibulka jarní, hořčice dijonská, olej olivový, sůl, pepř, rajče cherry, víno bílé, majonéza, olej olivový, limetka, pepř čtyř barev, rajče cherry, olej olivový, sůl, pepř, chléb toustový

Přidat fotografie receptu