Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosky s čokoládovým krémem

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

IvettaG IvettaG

Náročný

Doba přípravy Li

Li

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 152 kJ /
5 055 kcal
Bílkoviny63,52 g
Tuky319,55 g
Vláknina35,00 g
Cholesterol 938 mg
Sodík 253 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy463,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z bílků ušleháme sníh, přimícháme kokos, cukr a tvoříme na plech vyložený pečícím papírem kokošky. Pečeme (sušíme) na 160 st.C cca 15-20 minut podle velikosti. Krok 2: Na krém ušleháme čokoládové (kakaové) salko s máslem. Krok 3: Suroviny na linecká kolečka smícháme, vytvoříme hladké těsto, vyválíme a vykrajujeme kolečka, dáme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme. Krok 4: Na upečené linecké kolečko dáme doprostřed kopeček marmelády, kolem nastříkáme pomocí zdobícího sáčku čokokrém a přiklopíme kokoskou. Hotovou kokosku namáčíme dnem do čokopolevy.

Zveřejněno 9. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosky s čokoládovým krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zgvr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosky s čokoládovým krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zgvr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
čokoládový krém do kokosek, linecké kolečka s kokosky, kokoska na plech, linecká kolečka s kokoskou, kokosky recept, čokoládové salko, krem na linecke a kokosky, sněhové kokosky s krémem, linecké krém a kokoska, kokosové kolecka z bilku, dort kokoska recept, linecka kolecka a kokosky, dortík kokoska recept, kokosky s pařížskou slehackou, kokosky dorty, kokosky skremem, kokosky ze salka s krémem, kokosove kolečka recept, kokosové sněhové kolečka, kokosk s krémem

Suroviny:
kokos, cukr moučkový, bílek, salko, máslo, mouka hladká, máslo, cukr moučkový, žloutek, zavařenina,

Přidat fotografie receptu