Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jiné škvarkové rohlíky

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 349 kJ /
1 039 kcal
Bílkoviny33,25 g
Tuky15,75 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy186,22 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Škvarky (pokud jsou větší) nakrájíme, smícháme s paprikou a pepřem. Krok 2: Zaděláme těsto, necháme vykynout. Po vykynutí uděláme bochánky, které vytvarujeme do oválu, přendáme na plech vyložený pečicím papírem, hřbetem ruky vymáčkneme rýhu, potřeme vejcem, vyplníme škvarky (čím víc jich dáme, tím líp). Krok 3: Pečeme na 190°asi patnáct minut.

Zveřejněno 12. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jiné škvarkové rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KlLr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jiné škvarkové rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KlLr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Výborné, místo chlebové jsem dala celozrnou i tak jsou perfektní. :-)

Wikki: Tak to mám radost,že se povedly a chutnají...hezký den:-)

:yes::yes:

:yes:

<3:-K:yes:

Tématické fráze:
škvarkové rohlíky, škvarkové rohlíčky, skvarkové domácí rohlíky, škvarkové trojhránky, domaci rohliky se škvarkama, domácí rohlíky z remosky, sádlové pagáče, škvarkové rohlíčky postup

Suroviny:
mouka hladká, mouka žitná chlebová, cukr, sůl, olej olivový, voda, škvarky, droždí, paprika čerstvá červená, pepř, vejce

Přidat fotografie receptu