Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní zahuštěná polévka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Mourka Mourka

Snadný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 993 kJ /
715 kcal
Bílkoviny23,37 g
Tuky15,33 g
Vláknina39,09 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy115,81 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kachní drůbky s krky a křídly uvaříme doměkka spolu s cibulí, česnekem, novým kořením, kmínem, libečkem, pepřem a solí. Mazitím sbíráme pěnu a tuk, aby polévka nebyla příliš mastná. Přelijeme vývar do druhého hrnce a nakrájíme do něho kostky chlebové střídky, necháme asi 5 minut povařit. Mezitím obereme maso z krku a křídel, drůbky nakrájíme. Krok 2: Polévku s chlebem rozmixujeme, přidáme krupičku a necháme 10 minut provařit. Poté přidáme zakysanou smetanu, opět rozmixujeme na krém, do kterého vložíme obrané maso. Posypeme pažitkou.

Zveřejněno 15. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní zahuštěná polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AE11

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní zahuštěná polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AE11

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
polévka z kachních drůbků, kachní polévka, kachní polévka recept, kachní drůbky, zahustene polevky, asijská kachní polévka, zahuštěná drůbeží polévka, kachní drůbky recept, kachni polevka se smetanou, kachní polévka nejlepší recepty, zahustena knedlickova polevka, kureci zahustena polivka, polévky zahuštěné, kachní drůbky recepty, kachní polévka s drupky, kachni křídla na vývaru, vývar z kachních drůbků, zahuštena polevka, kachni bila polevka, polivka z kachnich drubku

Suroviny:
křídla kachní, drůbky, chléb, česnek, smetana kysaná, cibule, krupička, koření nové koření, pepř černý, libeček, pažitka, kmín celý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu