Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 609 kJ / 385 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,63 g |
| Tuky | 1,46 g |
| Vláknina | 12,87 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 76,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska zapečená v bramborové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lWP
Moje poznámka
Treska zapečená v bramborové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lWP
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 14 hodinami
Tématické fráze:
zapečená treska s bramborem,
zapečená ryba s bramborem,
zapecena treska,
zapečená treska s bramborama,
zapečena ryba s brambory,
ryba v perine,
treska v troubě s bramborem,
treska v bramboraku,
treska zapečená s bramborem,
zapečene filety z bramborem v troubě,
zapečené treska,
zapečená treska s kaši,
sekaná v bramborové krustě,
zapečená bramborová kaše s rybou,
ryba zapečená s bramborem,
zapečené filé z aljašské tresky s bramborovou kaši,
treska pod perinou,
treska zapecena v troubě,
file v perině,
zapečená ryba s bramborama
Suroviny:
treska aljašská,
brambory,
citron,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (4)