Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový štrúdl

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Rumini Rumini

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 734 kJ /
1 848 kcal
Bílkoviny17,88 g
Tuky162,64 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 271 mg
Sodík 499 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy70,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto. Krok 2: Jablka očistíme s nahrubo nastrouháme. Krok 3: K nastrouhaným jablkům přidáme skořici a cukr dle chuti. Krok 4: Těsto vyválíme, poklademe na něj vymačkanou směs s jablky. Krok 5: Těsto zarolujeme ve štrůdl. Krok 6: Potřeme vejcem a dáváme péct na 190°C asi na 30 minut do zlatova.

Zveřejněno 18. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový štrúdl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zgn7

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový štrúdl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zgn7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Hera také existuje ztužená:-?

Rumini: Ono treba čítať celé, máš tam napísané: "Ztužený tuk, rostlinné tuky". Teda oboje sú následne rozoberané, aj stužené aj rastlinné tuky. ;-)

Zobrazit starší odpověď

Tématické fráze:
bezlepkový štrůdl, recept na bezlepkový štrůdl, nejlepší bezlepkový štrůdl, bezlepkové recepty, bezlepkový jablečný strudl, bezlepkové těsto na štrůdl, bezlepkový štrůdl recept, bezlepkových štrůdl, štrudl bezlepkový, těsto na bezlepkový štrůdl, jablečný štrůdl bezlepkový, bezlepkova strudl, bezlepkové strudl, recept bezlepkový štrůdl, bezlepkovystrudl, bezlebkoví štůdl, bezlebkoví štůdl, bezlepkovi strudl, bezlepkové těsto na štrůdl recept, bezlepkovy štrůdl recepty

Suroviny:
vejce, tuk ztužený, mléko, sůl, jablko, skořice, cukr moučkový

Přidat fotografie receptu