Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 537 kJ / 2 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,17 g |
| Tuky | 128,69 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 406 mg |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,54 g |
| Sacharidy | 209,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vařený brambor nastrouháme najemno. Přidáme mouku, vejce a vyhněteme těsto.
Krok 2: Do většího kastrolu dáme vodu se solí. Až začne vařit, těsto do ní propasírujeme přes síto.
Krok 3: Uvařené halušky poznáme tak, že vyplavou na hladinu. Poté je vytahujeme a přendáváme do misky.
Přidáme navrch máslo a vmícháme do halušek, aby se nelepily, vmícháme brynzu. Slaninu si nakrájíme na kostičky a osmažíme na pánvi.
Nalijeme na halušky s brynzou a podáváme.
Přidáme navrch máslo a vmícháme do halušek, aby se nelepily, vmícháme brynzu. Slaninu si nakrájíme na kostičky a osmažíme na pánvi.
Nalijeme na halušky s brynzou a podáváme.
Zveřejněno 20. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s brynzou a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWkl
Moje poznámka
Halušky s brynzou a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWkl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
halušky s bryndzou a slaninou,
brynzové halušky se slaninou,
halusky s brinzou,
halušky s brynzou,
gnocchi s brynzou,
halušky se slaninou,
halušky s uzeným a brynzou,
gnoschi s brynzou,
halušky s bryndzou bez brambor,
gnocchi s brinzou,
slovenské gnochi s brinzou,
brinzove halušky,
brinzové halušky s brynzou,
halusky z brinzou,
noky s bryndzou a slaninou,
halušky s bbynzou a se slaninou,
brynzové strapačky se slaninou,
bryndzové halušky se slaninou,
jak servírovat halušky s bryndzou,
halušky s brynzou a uzeným
Suroviny:
brambory,
mouka,
vejce,
sůl,
slanina,
brynza,
máslo
Komentáře (7)
Slovenské halušky obsahujú surové zemiaky, názov tvojho receptu láka k uvažovaniu nad jeho pôvodom...
V každom prípade má Magduška pravdu, halušky sa robia zo surových zemiakov.