Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mořský vlk s podzimní zeleninou a krevetou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handaaa Handaaa

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 257 kJ /
300 kcal
Bílkoviny36,40 g
Tuky17,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filet omyjeme, osušíme. Na pánvi rozehřejme oříšek másla s kapkou olivového oleje. Rybu smažíme kůží dolů. Osmažíme do zlatova, sundáme z pánve a dáme do pekáčku, vyloženého pečícím papírem. Osolíme, opepříme a dáme na cca 10-15 minut do trouby na 180°C dopéct. Krok 2: Mezitím na pánvi orestujeme růžičky brokolice, které jsme předtím spařili v horké vodě a pak přendali do ledové vody. Zůstane jim tak krásná zelená barva. Brokolici restujeme zhruba 10 minut, 5 minut před koncem přidáme česnek na plátky, chilli papričku a očištěné krevety. Vše osolíme, opepříme a přidáme opět kousíček másla. Servírujeme dle fantazie.

Zveřejněno 20. 12. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mořský vlk s podzimní zeleninou a krevetou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jWnz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mořský vlk s podzimní zeleninou a krevetou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jWnz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
smazeni ryby s kůží, mořský vlk se zeleninou, mořský vlk se žampiony, file morskeho vlka recepty, jak smazime rybu s kůží

Suroviny:
mořský vlk, krevety, brokolice, chilli paprika čerstvá, citron, máslo, česnek, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu