Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maková krupičná kaše s jablky

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 149 kJ /
1 709 kcal
Bílkoviny42,16 g
Tuky83,22 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 216 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy188,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mlieko s medom a soľou privedieme k varu. Krok 2: Vsypeme krupicu a mak, očistené a na drobno nakrájané jablko, citrónovú kôru (príp. škoricu). Krok 3: Varíme cca 5 minút, na konci zjemníme maslom.

Zveřejněno 3. 1. 2017

Poznámka autora magdalenka

Kto má rád redšiu krupicu, dá menej, takisto množstvo medu, maku je orientačné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maková krupičná kaše s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kWOK

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maková krupičná kaše s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kWOK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

Veronika.Hrozna: V tomto prípade by som medom sladila nakoniec, varom sa ničia enzýmy, to je pravda. Na druhej strane samotné osladenie aj teplého jedla (napr. čaju) neuškodí, pretože sa zje, vypije skôr ako dôjde k likvidácii enzýmov. ;-)

tamee: Jaké látky se zničí?

Recept zni dobre, ale co ten med? Proc je v receptu, kdyz nad 40°C se veskere latky znici? ;-(:no:

To bude moc dobré <3:yes:

Já vím, že je to dobré;-) - ta jablka navíc určitě zkusím:yes:

Tématické fráze:
maková kaše, krupičná kaše, krupičná kaše s tvarohem, makova krupicova, krupičná kaše s jablkem, raw maková kaše, krupičná kaše zapečená

Suroviny:
mléko, krupice, med, sůl, skořice, mák mletý, jablko, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu