Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní brynza

Máte-li rádi brynzu, bude vám chutnat i pomazánka z ní. Potřebné suroviny má většina z nás doma běžně. Příprava trvá jen chviličku, a už můžete na krajíčky chleba mazat tuto chuťově výraznou pomazánku.

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 571 kJ /
854 kcal
Bílkoviny22,63 g
Tuky80,60 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,13 g
Sacharidy8,49 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli velmi jemně nakrájíme. Krok 2: V misce utřeme brynzu se změklým máslem, vmícháme hořčici a sardelovou pastu. Krok 3: Vmísíme krájenou cibuli a máme-li, přidáme i sekanou pažitku. Solit není třeba, pomazánka je slaná dost. Krok 4: Hotovou brynzovou pomazánkou mažeme čerstvé pečivo.

Zveřejněno 9. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní brynza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qW6y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní brynza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qW6y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Tématické fráze:
brynza, brynza recepty, recepty z brynzy, recept brynza, priprava brynzy, brynza recept, pikantni brynza, co je to brynza, co z brynzy, recept z brynzy, recepty z brynzou, zapecena brynza, příprava brinzy, top recepty brynza, jak pripravit brynzu, brynzová pomazánka se smaženou cibulkou, jak se pripravuje brynza, top recepty s brynzou, z ceho je brynza, recepty brynza

Suroviny:
brynza, máslo, cibule, pasta sardelová, hořčice

Přidat fotografie receptu