Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 035 kJ / 1 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,00 g |
| Tuky | 4,80 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 296,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGY
Moje poznámka
Zapečené těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGY
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 20 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 21 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 23 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 1 hodinou
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 1 hodinou
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 2 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 3 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 4 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečené těstoviny,
zapečené těstoviny recept,
zapékáné těstoviny,
recept na zapečené těstoviny,
zapečený těstoviny,
těstoviny zapečené,
recept zapečené těstoviny,
recepty zapečené těstoviny,
testoviny se zelim,
zapékané těstoviny recept,
zapečené těstoviny recepty,
recepty na zapecene testoviny,
recept na zapékané těstoviny,
fleky se zelim,
zapečení těstoviny,
recept zapékané těstoviny,
zapékaný těstoviny,
zapecené,
recepty zapékané těstoviny,
zapečené fleky
Suroviny:
těstoviny,
zelí kysané,
cibule,
olej
Komentáře (3)