Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steak z tuňáka se zeleninovým salátem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

david.jilek david.jilek

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie815 kJ /
195 kcal
Bílkoviny46,00 g
Tuky1,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tuňáka nejprve osolíme a opepříme, lehce pokapeme olivovým olejem a necháme chvíli odležet. Krok 2: Mezitím nakrájíme zeleninu a smícháme ji dohromady. Můžeme přidat i papriky a další zeleninu podle naší chuti. Lehce osolíme a posypeme provensálským kořením. Krok 3: Na grilovací pánev dáme trochu olivového oleje a z každé strany smažíme 1 minutu. Stačí nám to, aby nám uprostřed zůstal růžový proužek čerstvého masa. Krok 4: Na připravený sálat položíme tuňáka a můžeme podávat. Jako přílohu doporučuji opečenou bagetu s bylinkami a případně česnekem.

Zveřejněno 21. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Steak z tuňáka se zeleninovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OpGR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Steak z tuňáka se zeleninovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OpGR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Tuňáka dělám taky tak, ale nechám ho na pánvi o něco déle a před koncem smažení dám navrch plátek másla:-p

Tématické fráze:
čerstvý tuňák recepty, jak připravit steak z tuňáka, čerstvý tuňák recept, priprava tunaka, steak z tuňáka na pánvi, příprava steaku z tuňáka, tuňák čerstvý recept, tuňák příprava, koření na tuňáka, steak z tuňáka, recepty z čerstvého tuňáka, recept na tuňáka, recept na cerstveho tunaka, tunak na panvi, steak z tuňáka recept, tuňák steak recept, tuňák steak, čerstvý tuňák, tunak se zeleninou, tunak s provensalskym korenim

Suroviny:
filet z tuňáka, olej olivový, rukola, špenát čerstvý, rajče cherry, okurka čerstvá, koření provensálské, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu