Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené brambory s hovězí oháňkou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 459 kJ /
4 890 kcal
Bílkoviny267,70 g
Tuky324,20 g
Vláknina52,00 g
Cholesterol 1,86 g
Sodík 1,10 g
Sůl0,00 g
Sacharidy207,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špalíky oháňky uvaříme se solí a pepřem téměř doměkka - z vývaru pak doděláme polévku. Krok 2: Syrové brambory oloupeme, nakrájíme na měsíčky a stejně připravíme i cibuli.
Vše uložíme do hlubokého plechu, mezi zeleninu položíme i kusy oháňky a bylinky. Krok 3: Osolíme, opepříme, poklademe lístečky másla a v troubě předehřáté na 180°C upečeme doměkka (asi 45 minut). Během pečení maso 1-2x obrátíme a pokud je třeba, můžeme vše podlít naběračkou vývaru.

Zveřejněno 21. 1. 2017

Poznámka autorky cathleen

Jen velmi lehce upravený recept z www.apetitonline.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené brambory s hovězí oháňkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YDZA

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené brambory s hovězí oháňkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YDZA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
videorecept hovězí ohanka, hovězí oháňka recepty, hovězí ohanka recept, franfukska polévka apetitonline, pečená ohánka, hovězí guláš šťouchané brambory, pe?en? brambory k hov?z?mu masu, recepty z hovězí ohánky, hovězí pečeně recepty, pečené hovězí, hovězí maso pečené brambory, hovězí pečené s brambory, hovězí pečeně, hovězí na česneku pečené s bramborem, pecena ohanka s bramborem a cibuli, hovězí s brambory, pečené hovězí s bramborem, hovězi peceně s bramborama, polevku hovezi brambory, hovezi na brammborach

Suroviny:
oháňka hovězí, brambory, cibule, tymián, sůl, pepř mletý, máslo

Přidat fotografie receptu