Chapadla z kalamárů
Pokud chcete trochu zaexperimentovat a dát si mořské plody, vyzkoušejte chapadla z kalamárů. Jistě si pochutnáte, protože jejich maso je bílé a jemné. Chapadla povaříme a krátce opečeme. Jako přílohu můžeme použít šťouchané brambory se smaženou cibulkou a hlívou.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chapadla z kalamárů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkjg
Moje poznámka
Chapadla z kalamárů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkjg
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 40 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 10 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 13 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
kalamára,
chapadlo,
chapadlo z kalamara,
chapadla z kalamárů recept,
kalamáry chapadla recepty,
co je kalamára,
grilovaná chapadla,
kalamáry chapadla,
chapadla z kalamárů recepty,
chapadla recept,
recept na chapadlo,
chapadla,
recept grilované chapadla sepie,
recept na krevety,
chapadlo z kalamary,
chapadlo recept,
jak pripravit chapadlo,
chapadla z kalamara recept,
grilované chapadla kalamáry,
gtilovani chapadel
Suroviny:
kalamáry,
sůl,
olej olivový,
brambory
Komentáře