Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zabíjačkový závin

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hosta hosta

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 128 kJ /
270 kcal
Bílkoviny0,60 g
Tuky29,70 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Náplň z jelítka, pomačkané brambory a vymačkané překrájené kysané zelí smícháme dohromady.
Listové těsto potřeme slabě měkkým sádlem, naplníme a zavineme. Připravený závin potřeme také sádlem. Krok 2: Pečeme v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut dozlatova. Krok 3: Můžeme podávat teplé, když vystydne, vůbec nevadí.

Zveřejněno 31. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zabíjačkový závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NoRD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zabíjačkový závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NoRD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Musím sa priznať, že toto nie je mnou preferovaná strava, ale raz za čas nikomu neuškodí. :-):yes: A musím len chváliť. Je to oveľa lepšia chuť ako keby bola jaternica pečená a kapusta vedľa nej. Jedným slovom vynikajúce. Pridávam fotky, :yes: som už dala, škoda, že možno dať len jeden. :-D;-) Vďaka za recept.:yes:;-)

tejaja: to mne těší, že ti chutnalo, díky za chválu:-)

Teda,Jituško,když mi zbude dušené zelí,občas ho použiji jako náplň do závinu,nebo slaných šátečků:yes:
Tato Tvá kombinace se mi velice líbí:-K:-8

Marie Švarcová 6. 2. 2017 13:07
:yes::yes::yes: dobrý nápad , hned bych si dala <3

:yes: super pochoutka :yes: :-p

:yes:

:yes:<3

To by mi chutnalo...miluji zelí s jelítkem...:yes::yes:

No to bude něco!! :-8:yes:

Tento závin dělávám z jitrnic, zelička, závin je moc chutný, dala jsem Ti tam svou jednu fotku:-K:-K

Děkuji vám všem - to byl momentální nápad u zbytku brambor, zelí a krup od oběda:-)

Si neskutočne kreatívna. Dcéra (ktorú poznám) to mala po kom zdediť, obidve ste skvelé!

:-O Tak to by mě nenapadlo. Vypadá to dobře :yes::-)

Pochutnala bych si :-):yes:

teda, moc díky za inspiraci, mám tuhle kombinaci moc ráda, vždycky si z jitrničky, zelí a brambor vytvořím na talíři takovouhle "rozpatlanou" směs, ale nenapadlo mě s tím naplnit závin, i když slané záviny dělám dost....super nápad!!!!:yes::yes::-)

<3:yes:

Načíst další komentáře (2)

Tématické fráze:
zabijačkový talíř, zabijačkový menu, zabijačkové jelítka, listové těsto s kysaným zelím a s jitrnicí, zabijačkový talíř - top recepty, závín z listového těsta kysaného zelí, závin s jitrnicí, slaný listový závin se zelím a jitrnicí, zabijačkový talíř - recept, slaný závin s jitrnicí, jitrnice , zeli , listove testo, závín se zelím a jelitem, listový závin jitrnice, slany zavin z prejtem, recepty na záviny, zabijačkový zeli, rcept na prdelačku z prejtu, nápln z kysaného z, zabijačkove brambory v jednom, slaný závin s jitrnice

Suroviny:
těsto listové, jelito, zelí kysané, sádlo

Přidat fotografie receptu